1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. MapleStory Europe has migrated to MapleStory Global! This section is readonly now.
    Dismiss Notice

Europe Keeps getting disconnected! Help needed.

Discussion in 'Discussion' started by lancey, Sep 22, 2010.

  1. lancey

    lancey New Member

    Hello! Today I started to bot a new character, Aran. But I keep getting disconnected when I'm using my bot. I use Kami & E-DarkTrainer. Anyone else having this problem? Might have something to do with Kami or what? I use the same options as with my Assassin but instead of having around 200~ kami I just go with 25 on my Aran.
     
  2. Rinchu

    Rinchu Banned Banned

    does your maple shut down or just d/c,

    if it's just the d/c then post the hacks you are using,
    it might be one if them (i don't know but mayby somebody els does)
     
  3. lancey

    lancey New Member

    Its just D/C. I use :

    E-DARKTRAINER!
    auto pot
    7Miss Godmode
    50 Sec Godmode
    No Knock Back
    No Breath
    Mob Speedup
    Jump Unrandom Right
    Pvac Right
    Supertubi
    CC = 1

    v65 PERFECT KAMI


    Kami = 25
    Aran air check
    Auto Attack
    Auto loot
     
  4. Ation

    Ation s. mod Moderator Donor

    Stop using Jumping Unrandom Right. It might fAB you -> DC.
     
  5. lancey

    lancey New Member

    Ok, thank you! Will try it. :)
     
  6. lancey

    lancey New Member

    Well still having the same problem "Problem connecting to the game server." Even though I removed pvac right + Jumping unrandom right.
     
  7. u6koo

    u6koo Well-Known Member


    Lol i never though there is v65 kami for EMS :P
     
  8. Harmy

    Harmy mr. Moderator Dedicated Donor

    Most likely super tubi, try unticking that.

    iBotYou's perfect loot is good.
     
  9. Miauri

    Miauri Well-Known Member

    its jump unrandom right that dcs u. if ur going to use it, set autocc at 15secs
     
  10. Harmy

    Harmy mr. Moderator Dedicated Donor

    He said he turned it off and still gets that problem.
     
  11. NonLeaf

    NonLeaf Well-Known Member

    7Miss+50secBPGM also d/c me
     
  12. lancey

    lancey New Member

    @ U6koo, my bad typo. ^^

    @ Sexy, Ok thank you. Will give it a try and see

    @ Caodechocolate Hmm, well I'll guess I uncheck 7miss then and give it a try.

    Thank you everyone!
     
  13. Miauri

    Miauri Well-Known Member

    hmm... i DC sometimes when i use mob speedup.. maybe thats the problem
     
  14. lancey

    lancey New Member

    Well I think unticking SuperTubi + 7sec miss fixxed it. Not sure yet though having a test run right now.
     
  15. NonLeaf

    NonLeaf Well-Known Member

    Supertubi works fine.
     
  16. Harmy

    Harmy mr. Moderator Dedicated Donor

    7 miss and BP GM works fine. Been using it for weeks.
     
  17. lancey

    lancey New Member

    Well I'm still having the same problems, even though I can bot abit longer now. I've tried several different settings now, its really wierd. I know it has to be something with the character and settings and not the internet because my Assassin works just fine.

    Could it be that its using Double swing to attack instead of normal attacks? Or could it be that instead of changing channel the character just disconnects?
     
  18. Twister

    Twister Well-Known Member

    Assuming you're using your hacks properly uncheck the red lines.
     

Share This Page